Plesna zvrst HIP-HOP je ples, je glasba, je življenjski stil, ki navdušuje mlade in tiste, ki so mladi po srcu. Hip Hop kot plesna zvrst se je v zadnjih letih močno razvila. Vašega otroka bomo naučili osnovnega gibanja, party korakov in vse do najbolj zapletenih in zanimivih gibov, ki navdušujejo mlade v zadnjih letih. Le tako bo vzljubil-a glasbo in okrepil-a plesno samozavest. Ponekod se zvrsti mešajo s pravimi latino ritmi, spet drugje z disco ali house vodami. Skupaj bomo nastopili tudi na kakšnem nastopu, starejši in bolj izkušeni pa se bodo podali tudi v tekmovalne vode!

V T-studiu vpisujemo v naslednje skupine:

GRO in LJ: HIP HOP 1 (5-8 let): Mladi plesalci se bodo spoznali z osnovnimi gibi hiphopa in zaplesali na najbolj znane hiphop melodije slovenskih in tujih izvajalcev. Dobili bodo občutek za ritem in gibanje skozi glasbo, hkrati pa bodo utrjevali socialne vezi s svojimi soplesalci.

GRO in LJ: HIP HOP 2 (9-14 let): Otroci na tej stopnji že osvojijo naprednejše in bolj zapleteno gibanje skozi koreografijo. Spoznavajo se z različnimi zvrstmi hiphop plesa in skozi to utrjujejo svoje gibalne sposobnosti in širijo plesni repertoar.

LJ: HIPHOP 3 (14+let): Skupina je namenjena že bolj izkušenim plesalcem in plesalkam, saj že pogumno stopajo po tekmovalnih odrih doma in v tujini.