Skozi sproščeno zabavno vadbo se bomo naučili dvigov, spustov, obratov, športnih elementov in vse skupaj z glasbo povezali v celoto – koreografijo. Vabljeni vsi mladi nadebudneži, ki prekipevate od energije, tako fantje kot punce, ki ste pripravljeni na malo drugačno obliko vadbe v svojem obdobju odraščanja. Vadba je namenjena otrokom in najstnikom od 6 leta naprej, ki bi želeli povezati ples in elemente gimnastike na drogu. Akrobacije na drogu za otroke omogočajo vašemu otroku harmoničen in celovit razvoj, ki združuje fizično in estetsko vzgojo. V posamezno skupino sprejmemo po 8 otrok.

V T-studiu vpisujemo v naslednje skupine:

LJ: KIDS POLE (6-10 let): Namenjena popolnim začetnikom. Športna akrobacija na drogu bo dala vašemu otroku odličen fizični razvoj ter pomagala okrepiti mišično-skeletni sistem in razvoj vzdržljivosti ter moči. Prav tako bo ta vadba razvila koordinacijo gibov, umetnost in plesne sposobnosti.

LJ: TEEN POLE (11-18 let): Skupina je namenjena mladim akrobatkam, ki imajo že nekaj vaje za seboj. Utrjevale bodo svoja že pridobljena znanja in jih nadgrajevala s težjimi elementi. Dekleta se bodo že začela spogledovati z bližnjimi tekmovanji.