Plesni studio Tina & T-studio

Pod imenom T-Studio se skriva mlada ekipa entuziastičnih športnikov in plesalcev, ki predajajo znanje mlajšim generacijam. Že 19. leto delujemo na področju Grosupljega in širše okolice, 10. leto delovanja pa smo obeležili letos tudi v Ljubljani. Poleg rekreativnih, vodimo tudi tekmovalne skupine, ki se redno udeležujejo domačih in večjih tujih tekmovanj v cheerdance, hip-hop in breakdance zvrsteh. Smo člani Cheerleading zveze Slovenija (CZS), Plesne zveze Slovenija (PZS), Zveze športnih organizacij Grosuplje in Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS).

Na sliki so (iz leve proti desni): Ajda Podgoršek, Maša Anžur, Neja Jeršin, Neža Banovec, Zala Bernik, Kim Kneisel, Eva Boljka, Jernej Jurak, Luka Žgajnar, Anja Peteh, Tina Bedenik Schmautz, Taja Mramor, Špela Capuder in Samo Polutak Kos (manjkajo: Kaja Žitko, Kristina Slapernik, Mija Fajdiga in Ekaterina Faskhutdionva).

ZGODOVINA PLESNEGA STUDIA

Maja 2002 sta Tina Bedenik, plesalka standardnih in latinsko-ameriških plesov ter show, jazz in horton plesnih zvrsti, in Alenka Rebernik, inštruktorica aerobike, skupaj ustanovili Športni klub Tial Grosuplje. Ime TIAL izhaja iz prvih črk imen ustanoviteljic, TIne in ALenke. Alenka je zaradi službenih obveznosti opustila razvoj športnega društva in tako je Tina v septembru 2002 pričela s poučevanjem dveh showdance plesnih skupin v Grosupljem.

Plesni studio Tina (2002-2018)

Že prvo leto je mladinsko-članska skupina nastopala pod njenim vodstvom na tekmah Rokometnega kluba Grosuplje v 1. ligi in popestrila dogajanje. Iz leta v leto se nam je priključevalo vse več plesalcev in plesalk, dodajali smo nove plesne zvrsti: balet, breakdance, hip-hop, družabne plese in cheerdance. Leta 2008 je sekcija za ples prevzela ime Plesni studio Tina. Septembra 2011 smo ustanovili Plesni studio Tina Ljubljana. Ponudbo smo počasi razširili na Fitbaby in vadbe za dojenčke, športno-gibalne vadbe za malčke in predšolske otroke ter na gimnastiko in športno plezanje.

T-studio (2018-)

Leta 2018 pa smo se odločili da celotno zadevo konkretno prevetrimo in osvežimo. Tini je na pomoč priskočila Maša Anžur, sicer trenerka cheer plesa in nastal je T-Studio, ki pod enim imenom združuje vse skupine v Ljubljani kot v Grosupljem. Nastala je nova celostna grafična podoba, nove vadbe in pridružilo se nam je nekaj novih trenerjev. S svežo podobo in energijo samozavestno vstopamo v novo sezono!

SPLOŠNI POGOJI ŠK TIAL
PRAVNO OBVESTILO ŠK TIAL